JOLLE TOKSTOLLE
Föreställningar och kalas med mycket knas!

Barnkalas med extra knas!

Jag ÄLSKAR barnkalas och vill gärna fira med dig!

När du bokar Jolle Tokstolle får du en åldersanpassad show på ca. 30 minuter som innehåller skoj och bus, trolleri, dans och annat tokigt! Barnen är delaktiga på sina egna villkor, vissa vill finnas i bakgrunden medan andra vill och får höras, synas och hjälpa mig. Det viktigaste är att barnen trivs och att den enda man får skratta åt är mig, Jolle Tokstolle, inget barn görs till åtlöje. Mitt budskap är att alla får vara tokiga på sina egna, fina sätt och att vi mår bra av att vara snälla! Jag hinner oftast stanna en stund efter showen för att prata och busa med barnen. Dessutom gillar jag att dela ut ballongfigurer!

Ett kalasbesök kostar 800 kr (reseersättning kan tillkomma). Om din familj har svårt att betala är du ändå välkommen att höra av dig, då det finns en särskild Jolle-insamling att söka bidrag från. 

Du kan skicka en bokningsförfrågan till Jolle Tokstolle genom att klicka här!Insamling - hjälp ett barn att skratta!

Det finns familjer som av olika anledningar inte har ekonomisk möjlighet att bjuda in Jolle Tokstolle till sina barnkalas. Vill du stötta dessa familjer? Genom att swisha valfritt belopp till 0735 678 159 och märka betalningen med "JOLLE BIDRAG" hjälper du barn att få skratta! De familjer som inte kan finansiera sitt kalas-besök kan söka bidrag från insamlingen. 

TACK för din gåva!